Nyheder27. maj 2022

Smider 100.000 ud af vinduet

Bitcoin-milliardær laver happening i København lige nu
Niklas Nikolajsen kaster med benge foran sin nye bar.
Niklas Nikolajsen kaster med benge foran sin nye bar.
 Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Seneste nyt: Niklas Nikolajsen er blevet bedt om at stoppe af politiet. Ifølge ordensmagten er det for farligt at fortsætte. Det skriver BT, der er på stedet.

I stedet vil han lave samme nummer igen senere.

En stor forsamling står fredag eftermiddag klar til pengeregn foran bitcoin-milliardær Niklas Nikolajsens nye bar, Luke's, i Klosterstræde i hjertet af København.

Han har nemlig annonceret, at han fredag eftermiddag fra klokken 16.00 vil smide 2000 halvtredskronesedler ud til folket fra sin Rolls Royce.

Det sker for at promovere den nye bar.

Ifølge Ritzaus fotograf på stedet står i hvert fald 200 mennesker klar til at overvære gimmicken.

- Jeg vil om eftermiddagen sætte mig ind bagest i min Rolls (Royce, red.) med en stor postsæk fyldt med pengesedler. De er tørretumblet, så de er lette at separere. Så vil jeg råbe: 'Kom på Luke's' og kaste penge ud af bilen, sagde han onsdag til BT.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/2022-05-27/20220527-164831-l-1600x1066we.jpg
 Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Hver seddel har fået påklistret et mærke med den nye bars logo.

Københavns Politi har om sagen sagt, at man forventer, at gældende lovgivning - herunder færdselsregler - bliver overholdt under pengeregnen.

Niklas Nikolajsen selv har understreget, at han vil sørge for trafiksikkerheden og undgå større forsamlinger ved at sprede sedlerne godt.

Han har tidligere sagt, at han primært vil køre i hjertet af København. Blandt andet mellem Nørreport, Christiansborg, Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/2022-05-27/20220527-164934-l-1600x1066we.jpg
 Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Festen stopper ikke, når alle sedlerne er sluppet op. Fra klokken 18.00 vil bartendere hver halve time lægge en guldmønt i bunden af drinks eller øl, som gæsterne køber. Hver mønt har en værdi af 4000 kroner.

Bitcoin-piraten er stifter og bestyrelsesformand i kryptobanken Bitcoin Suisse, hvorigennem han har opbygget sin formue.

Nu står han altså også bag en bar i København, som er en rock, metal og wiskeybar.

Sponsoreret indhold