Nyheder 5. august 2011

Smid tøjet Thorning!

Hun vil gerne være seriøs statsminister, men de fleste vælgere vil bare gerne se hende uden tøj på
Af af
Hun kan nogle gange blive klædt af i en debat af sine politiske modtandere, men vælgerne klæder hende altid af
Hun kan nogle gange blive klædt af i en debat af sine politiske modtandere, men vælgerne klæder hende altid af
Foto: All Over

Socialdemokraternes leder kan snakke i timevis om skat, velfærd og folkeskolen. Men mens ordene vælter ud af munden på den smukke politiker, vil folk bare gerne vide, hvordan hun ser ud helt uden tøj på. Det viser en gennemgang af søgningerne på søgemaskinen Google.

Her er det mest søgte ord i forbindelse med Helle Thorning Schmidt nemlig ordet "nøgen". På anden og tredje pladsen kommer "blog" og "CV". Om det er en fordel for Danmarks fremmeste statsministerkandidat, at en stor del af vælgerne klæder hende af med øjnene, melder historien ingenting om. Det skriver B.T.

På Google kan man desuden se, at danskerne er meget interesserede i, hvor høj "Lille-Lars fra Græsted" i virkeligheden er og om den måske kommende Udenrigsminister, Villy Søvndal, virkelig er så dårlig til engelsk, som man kan se i en video på youtube, hvor SF-formanden snakker om klima på gebrokkent engelsk.

Venstres Ungdom lavede efterfølgende en satirevideo ved at lægge lydsporet ind over en scene i Monty Pythons film "Ridderne om det runde bord". Ni ud af de 10 mest populære googlesøgninger på Villy Søvndal handler således om engelskkundskaberne, Monty Python og youtube.

SF's formand er efter episoden begyndt at tage engelskundervisning, men han forstår godt interessen:

- Jeg tror selv, jeg har været med til at holde Google-resultatet oppe på det flotte niveau, for jeg har selv set det en hel del gange. Det er ret sjovt lavet.

Sponsoreret indhold