Slut med musikken: X Factor-vindere går hver til sit

Anthony Jasmin går hver til sit

Anthony Jasmin går hver til sit

Foto: Dan MariegaardDe vandt X Factor 2014. De rejste land og rige rundt og underholdte på diverse scener. Men nu er det slut.

Vinderduoen Anthony Jasmin går nemlig hver til sit. Det har de netop offentliggjort på deres Facebook-side, hvor de takker de mange fans, der har fulgt parret i tykt og tyndt:

- Tusind tak for alt den støtte i har givet os. Det har været en sjov oplevelse og vi har haft en fantastisk rejse, siden X-Factor startede. Vi har vundet X-Factor, vi har været i Hollywood, vi har ligget nummer 1 med 'Do-Ya, vi har mødt an masse dejlige mennesker, vi har udgivet en EP og spillet en masse koncerter rundt omkring i hele Danmark. Det har været skide sjovt!, skriver Anthony Jasmin på Facebook og uddyber:

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmins far eftersøgt for mord

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Far fik mig til at grine

- Vi er blevet gode venner, men har besluttet os for at gå hver vores musikalske veje. Vi skal færdiggøre skole og finde ud af hvilken retning vi vil gå, både musikalsk og personligt.
Vi kan ikke forestille os at vi ikke stadig snakker sammen om 10 år, men lige nu er vi nødt til at fokusere på noget andet end 'Anthony Jasmin'. I er de bedste - tak for alt!, slutter gruppen.

Jasmin Dahl og Anthony Lopez stillede oprindeligt op i det populære talentprogram hver for sig, men blev smedet sammen af Blachman, som også blev mentor for de to unge popsangere.

Anthony Jasmin strøg igennem X Factor fredag efter fredag, og derfor kom det heller ikke som den største overraskelse, at gruppen vandt titlen som X Factor-vindere 28. marts i år.

Deres vindersang hed 'Do Ya' og er skrevet af Engelina Andrina Larsen, Ilanguaq David Lumholt Hakseberg, Thor Nørgaard og Mads Møller.

Det var første gang, en gruppe vandt talentprogrammet, og det var også første gang, at Thomas Blachman kunne lade sig hylde som mentor-vinder, selvom det var sjette sæson, han var med i X Factor.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close