Slangepigen Anniqa: Fire brud på hoften

Anniqa Forss er hjemme igen efter at have brækket hoften.

Anniqa Forss er hjemme igen efter at have brækket hoften.

Foto: ALL OVERAnniqa Forss alias slangepigen Anniqa er tilbage i sit hjem i Californien to måneder og et rekreationsophold efter, at hun faldt så uheldigt, at hoften brækkede fire steder.

Sven-Ole Thorsen: Godt mor ikke ser mig

Den 63-årige svenskfødte entertainer, som blandt andre har været gift med skuespilleren Sven-Ole Thorsen og bokseren Hans Jørgen Jacobsen, skriver på sin Facebook-væg:

- Jeg er hjemme igen efter to månder og et rekreationsophold, efter jeg brækkede min hofte fire steder. Det er vidunderligt igen at være hos mine hunde og katte. Håber I forstår?

Anniqa Forss deltog i Melodi Grand Prix

Anniqa Forss emigrerede til USA i 1985 og er i dag amerikansk statsborger. Forinden nåede hun at medvirke i og opnå en 3. plads i Dansk Melodi Grand Prix, ligesom hun spillede med i flere film og en enkelt revy. Men det var karrieren som afklædt slangetæmmerske, der for alvor gjorde hende kendt.

Anniqa Forss har i Californien sit eget fitnesscenter og arbejder som fitness-instruktør.

Hør Anniqa synge her.

Sven-Ole Thorsen: Jeg har skuffet MieAnniqa har tidligere forladt hvordan hun blev skadet i venstre arm og hofte efter at ekskæresten, Svend Ole Thorsen, havde overfaldet hende (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close