Nyheder10. september 2007

SLÅSKAMP

Tommy Lee og Kid Rock fløj i totterne på hinanden ved aftenens prisuddeling
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/tommykidbegge-jpg.jpg

Britneys rædselsfulde optræden ved MTV Video Music Awards i nat var langtfra den eneste skandale. I løbet af showet kom begge Pamela Andersons eksmænd, Tommy Lee og Kid Rock op at slås. Det gik særdeles heftigt for sig og endte med, at begge slagsbrødre blev bugseret ud fra festen af vagterne.

Hvad, der udløste slåskampen, vides ikke, men det er særdeles nærliggende at tro, at Pamela Anderson havde et eller andet med det at gøre. Før slagsmålet sad hun nemlig på skødet af Tommy Lee, og de to så yderst kærlige ud.

Øjenvidner på stedet fortæller, at det så ud, som om det var Tommy Lee, der startede det hele ved at provokere Kid Rock, det skriver TMZ.com. Men det eneste slag, der blev slået, landende lige i hovedet på Tommy Lee, som efter sigende blev godt pyntet.

Da begge skandalemagere var blevet ført ud, forsvandt Kid Rock på mystisk vis. Politiet i Las Vegas satter derfor en eftersøgning i gang efter manden med de løse hænder.

Efter en tids søgen lykkedes det endelig at lokalisere Kid Rock. Han slap dog for en anholdelse og blev bare afhørt ganske kort. Det vides endnu ikke, om Tommy Lee vil anmelde Kid Rock'en for vold.

Sponsoreret indhold