Skuffet Katrine Bonde: Bliver i sofaen

Katrine Bonde måtte forlade \

Katrine Bonde måtte forlade "Vild med dans" i utide, da dansemakkeren Claes Bang fik kolde fødder.

Foto: Mikael RieckDet var en skuffet Katrine Bonde, som sidste lørdag måtte stille drømmene om en succes i "Vild med dans" til side, da skuespilleren og dansepartneren Claes Bang valgte at trække sig fra programmet.

Derfor er hun heller ikke at finde blandt publikum, når hendes kollegaer i aften igen træder ind i studiet og gør deres bedste for at imponere dommerne og seerne.

- Lige på fredag bliver jeg hjemme og sunder mig, men så tror jeg, at jeg kommer nogle af de andre fredage, sagde Katrine Bonde, da seoghoer.dk snakkede med hende tidligere på ugen.


Claes Bang: Sagde farvel til dansen


Danseren understregede samtidig, at hun ikke bebrejder Claes Bang noget.

- Vi snakkede sammen lørdag, da han skulle til Berlin, så der ingen ballade på nogen som helst måde, forklarede Katrine Bonde.


Se hvem der takkede nej til at danse med


- Claes har gjort, hvad han kunne. Jeg ved, at han har kæmpet med angst og nervøsitet, uddybede danseren, der ikke regner med, at hun kommer til at kede sig.

- Livet går videre. Nu gælder det min danseskole og min familie, og det er også dejligt, slutter skønne Katrine Bonde af.Kom med bag kulisserne på Vild med Dans på vores Instagram-profil SEOGHOERDK


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close