Nyheder28. marts 2016

Skuespillerparret: Giver hinanden fri

Skuespillerparret er stadig meget forelskede, men er samtidig bevidste om, at der skal kæmpes for at bevare et sundt parforhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/greis_foto_dan_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

De er bedste venner og ægtefolk. De respekterer hinanden og lytter til hinanden. Og så er de klar over, at parforholdet ikke altid er en dans på roser, men også kræver hårdt arbejde.

– Vi har lovet hinanden at gøre det ordentligt. Vi må ikke sløse med ægteskabet, men vi skal gøre os umage, siger 30-årige Katrine Greis-Rosenthal, der er aktuel i TV2-serien ”Bedre skilt end aldrig”.

Hun er gift med skuespillerkollegaen Martin Greis, som hun mødte, da de spillede sammen for seks år siden. Tre år senere var de gift. SE og HØR møder parret til en snak om deres parforhold.

– Der er plads til at være impulsive. Da vi skulle giftes, spurgte jeg min svigermor, hvad hendes bedste råd var. Det var at give hinanden fri. Det er ikke ensbetydende med, at man er ligeglad. Det er faktisk et udtryk for, at man kerer sig om hinanden, og at man udviser stor kærlighed, fortæller 35-årige Martin Greis.

– Jeg tror ikke, man får et langt og lykkeligt ægteskab ved at sidde lårene af hinanden. Man bliver nødt til at komme ud og få inspiration. Jeg sejler rigtig meget, og hvis jeg kan mærke, at jeg skal ud og have lidt horisont på det hele og vind i håret, giver Katrine plads til det, siger Martin.

– Så får jeg jo en gladere mand hjem med en masse overskud, så det giver noget begge veje, smiler Katrine.

Hør hvordan parret holder liv i kærligheden:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Accept og ærlighed
Parret bor på Christianshavn med deres datter Esther på tre år og Martins datter Emma på seks år, og snart bliver familien udvidet med en lille dreng.

– Vores forhold er ikke uden bump på vejen. Men jeg tror, det er vigtigt, at man er ærlig over for sig selv og hinanden, så det ikke ender i misforståelser. Ud over at være mand og kone er vi også de bedste venner, og det afføder en helt naturlig ærlighed over for hinanden. Og også en accept af, at et parforhold også er hårdt arbejde, siger Martin.

Sikre på hinanden
Med det i baghovedet er parret heller ikke nervøse for, at deres forhold skal krakelere midt i travlheden med børn og karriere.

– Nej, jeg er ikke bange for, at det ender som i ”Bedre skilt end aldrig”. Men jeg har respekt for muligheden for, at det kan ske, siger Martin.

– Siden vi kiggede hinanden i øjnene og sagde, at det skulle være os to, har jeg været sikker. Det kan lyde som en kliché, men jeg er så sikker. Og selvfølgelig kan det gå galt, så man skal passe på det, man har, men jeg har meget stor tillid til mig selv og til Martin. Og jeg tror ikke, han går nogen steder, smiler Katrine.

– Jeg føler mig set af Martin. Jeg føler, at jeg er mit bedste jeg sammen med ham. Jeg får det bedste ud af mig selv, og vi får det bedste ud af hinanden, når vi er sammen siger Katrine.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold