Nyheder27. januar 2015

Skuespillerpar: Vi har vidt forskellige ambitioner

Mens Lars Mikkelsen søger ud ad på den internationale scene, foretrækker hustruen Anette Støvelbæk roller hjemme i Danmark
Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk har været sammen siden 1989
Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk har været sammen siden 1989
 Foto: All Over PressLars Mikkelsen og Anette Støvelbæk kunne i oktober 2014 fejre sølvbryllup og dermed 25 års ægteskab. Men selvom de to går hånd i hånd i livet, behøver de ikke at sidde lårene af hinanden. For eksempel giver de hinanden plads til at gøre karriere, som de hver især har behov for.

- Vi er meget forskellige på mange måde. For eksempel vil Lars gerne arbejde i udlandet. Det har jeg ikke den store lyst til. Jeg ville føle mig ganske ensom, hvis jeg skulle sidde på et hotelværelse i et fremmed land i al for lang tid af gangen. Jeg har andre ambitioner som skuespiller, siger Anette Støvelbæk.

LÆS OGSÅ: Anette Støvelbæk: Smed Lars Mikkelsen på porten

Mens Lars Mikkelsen blandt andet har været med i den britiske tv-serie "Sherlock" og fra den 27. februar kan ses i den amerikanske tv-serie "House of Cards", er Anette Støvelbæk således at se på danske kanal TV2. Her spiller hun rollen som Alice Frigh i syv uger i streg i anden sæson af "Badehotellet", der havde premiere den 12. januar.

Modsat et ensomt hotelværelse passer sådan en rolle i en dansk tv-serie, der forløber over længere tid, godt til Anette Støvelbæks temperament.

LÆS OGSÅ: Støvelbæk vil ha' hovedrolle

- Jeg er ikke bange for utryghed, men glad for tryghed. Jeg kan godt lide at have mennesker omkring mig og at have en relation til hver især. Det er derfor enormt rart at have nogle kolleger, man ses tit med i en længere periode, siger Anette Støvelbæk.

Selvom hun ikke selv har lyst til at forsøge sig med et gennembrud i udlandet, så er hun glad for, at hendes mand har taget springet og gjort sig flot bemærket.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsens børn vil også på scenen

- Jeg synes, at han har fortjent det, og jeg bliver sindssygt stolt, siger Anette Støvelbæk, der har høje ambitioner, selvom de ikke går i retning af udlandet.

- Selvfølgelig kan jeg godt engang imellem savne at få en udfordring på det niveau, som min mand gør. Men så må jeg bare sande, at der er mange om buddet. Sådan er faget. Man skal blive ved med at være ambitiøs på sine egne vegne og ikke stagnere, siger Anette Støvelbæk.

Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk har været sammen siden 1989 og har to børn sammen på 13 og 20 år.

Sponsoreret indhold