Nyheder29. april 2015

Skranter prins Henriks helbred?

Prinsgemalen har været på hospitalet – to gange
Af af
Prinsgemalen har været på hospitalet – to gange. Her ses han få dage, før han lagde sig syg forud for dronningens dfødselsdag
Prinsgemalen har været på hospitalet – to gange. Her ses han få dage, før han lagde sig syg forud for dronningens dfødselsdag
 Foto: Dan MariegaardPrins Henrik har den seneste tid trukket en del overskrifter herhjemme. Først kom det frem, at prins Henrik var ramt af en influenza, som var så alvorlig, at han ikke var i stand til at fejre dronningens 75 års fødselsdag den 16. april.

Få dage efter blev han dog spottet på afslappet weekendtur i italienske Venedig - og mange medier var ikke sene til at konkludere, at det ikke var god stil af prins Henrik. Endnu flere begyndte også at stille spørgsmålstegn ved, om prinsgemalens influenza vitterligt havde været så slem.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik: Jeg burde være konge

Nu viser det sig imidlertid, at den 80-årige prins Henrik har været ikke blot én, men to gange på hospitalet. Den første gang på Rigshospitalet. Sidenhen på Bispebjerg Hospital.

Det bekræfter kongehusets pressechef Lene Balleby over for Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at prinsgemalen dagen inden han var på Rigshospitalet, var til undersøgelser på Bispebjerg Hospital. Han er blevet undersøgt begge steder, siger Lene Balleby således til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik håner Margrethe

Kommunikationschefen ønsker ikke at uddybe, hvilke typer undersøgelser prinsgemalen har gennemgået.

Det er ikke mange uger siden, at den 80-årige prinsgemal opgav sin livsdrøm og valgte at stoppe som vinbonde. Han nåede i 40 år at være en stor del af produktionen og salget af vine fra slottet Château de Cayx. Nu bliver salg og produktion af vinen bortforpagtet til det franske firma Vinovalie.

Sponsoreret indhold