Nyheder22. december 2021

Skræmmende video: Lærer fyret for at sparke og slå hest

En skole i England har valgt at fyre en ansat, efter en video, hvor hun slår og sparker en hest, er gået viralt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_sparker_til_hest.png
 Foto: Twitter @CottesmoreHunt

Man skal behandle andre, som man selv vil behandles.

Sådan lyder det i mange religioner, når der er blevet skrevet om næstekærlighed.

Men det bud virker den engelske lærerinde Sarah Moulds til at have glemt, når det kommer til dyr.

Der er nemlig dukket en video frem af hende, hvor hun ses føre en meget aggressiv adfærd over for en hest.

I Danmark har vi også haft tilfælde af hestemishandling. Tilbage i september blev en mand dømt for en frygtelige forbrydelse begået mod en hest.

Hesten i engelske Leicestershire var ikke helt enig i, at det var tid til at hoppe op i hestetraileren, og det fik den til at rive sig løs fra personen, der førte den i snor.

Det fik Sarah Moulds til at tage affære. Men i stedet for at tage fat i snoren igen og så føre hesten tilbage mod trailerne, valgte hun at tage fat i hesten, sparke den, give den flere slag i hovedet, for så først derefter at føre den op i traileren.

Vi skal advare om særdeles stærke billeder i Tweetet herunder.

Ovenstående video fik en masse folk at rase mod lærerinden på de sociale, og videoen har nu ført til, at lærerinden skal kigge sig om efter et nyt job.

The Mowbray Education Trust, som hun arbejdede på, mente ikke, at hendes ageren over for hesten stemte overens med deres retningslinjer.

Og det fik dem til at tage affære.

Det fortæller de i en pressemeddelelse.

- Jeg kan bekræfte, at Sarah Moulds´ ansættelse er blevet opsagt. Vi er forpligtiget til at sikre den bedste uddannelsesstandard for alle vores unge mennesker, og vi ser frem til at fortsætte det akademiske år, siger lederen Paul Maddox.

Det er ikke kun jobbet på skolen, hun har mistet grundet videoen. Hun arbejdede nemlig også som frivillig i en lokal ponyklub.

Selvom det i videoen på ingen måde stråler ud af Moulds, at hun er en person med værdierne i orden, forsvarer hendes familie hende.

- Hun er et fantastisk menneske, som virkelig elsker sine heste, siger hendes onkel David Kirkham ifølge Metro og fortsætter.

- Jeg har set videoen. Men vi ved ikke, hvad hesten har gjort inden da, og om det var ude af kontrol. Men vi ved, at den løb ud på vejen, og hun fik den i ro. Der var ingen ondskab tilsigtet, slutter han.

Selvom det ikke er til at sige, hvad der skulle have være sket forude, så har skolen og ponyklubben altså stadig valgt at opsige samarbejdet med 37-årige Sarah Moulds.

Og Moulds får med garanti meget svært ved igen at få et job, hvor hun skal have med heste at gøre.

Sponsoreret indhold