Nyheder27. december 2021

Skrabede sin julekalender og blev millionær: - Jeg begyndte at ryste

En fast familietradition har båret frugt, og en arbejdsløs kvinde kan nu kalde sig for millionær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/d67f6a57-b1ab-4357-8f83-075d4f371e9b.jpg
 Foto: Danske Spil

Ni.

Så mange juletræer har du måske selv i din julekalender fra Quick Danske Spil. Ét træ fra millionen.

Den helt store gevinst er næsten altid så tæt på, at man måske allerede har tænkt, hvad man vil bruge pengene på.

For en heldig familie i Odense skal de ikke længere nøjes med bare at drømme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pakkejagt.png
 Foto: Danske Spil

Det var på skrabekalenderen Pakkeleg, at der var den helt store gevinst. Her ses online-versionen. (Foto: Danske Spil/Screendump)

En kvinde fra Odense blev nemlig den heldige vinder af ikke bare en, men to millioner skattefri kroner, da hun skrabede den sidste låge i skrabekalenderen Pakkejagt fra Quick.

- Jeg kunne jo læse bagpå, at der kun er en vinder af førstepræmien, så det gjorde jo bare det hele lidt mere uvirkeligt, fortæller den glade og anonyme vinder i en pressemeddelelse udsendt af Danske Spil.

Holdt sig - næsten - i skindet

Ifølge Danske Spil skraber 61 procent af dem, der køber en julekalender ét felt ad gangen op til jul. Kvinden fra Odense plejer at gøre det modsatte - at skrabe det hele på én gang.

Denne gang prøvede hun dog at strække spændingen, men hun kunne altså ikke vente helt til jul med at skrabe sig til Quicks næststørste gevinst.

- Jeg har holdt mig godt i skindet i år, men den 10. december kunne jeg simpelthen ikke holde mig længere, så jeg skrabede resten af kalenderen, griner kvinden og fortsætter:

- Men da jeg så sad der og kunne se, at jeg havde vundet, begyndte jeg at ryste, og min mand spurgte, hvad der dog skete, og så sagde jeg: ”Jeg tror altså, vi har vundet to millioner”.

Og den er god nok.

Den sidste skrabekalender

Skrabejulekalenderne er en fast tradition i familien, men at der faktisk var nogen, der en dag skulle vinde sådan en gevinst, havde ingen for alvor turde håbe på.

- Jeg køber altid tre skrabekalendere til mig selv og mine store sønner. De vælger en hver, og så tager jeg den, der bliver til overs, siger kvinden, som tidligere har vundet 50 eller 100 kroner på sine juleskrabekalendere.

Det var så lige præcis den sidste, der var til overs, der var gevinst på.

Og pengene falder på et tørt sted for familien, for kvinden fra Odense har nemlig mistet sit job efter en længere sygemelding.

- Pengene kommer på et meget dejligt tidspunkt, men vi ved ikke rigtig, hvad pengene skal bruges på endnu. Vi skal nok ud at rejse alle sammen, når det bliver muligt igen, fortæller hun.

Sponsoreret indhold