Nyheder3. maj 2013

Skønne Nina Agdal: Pikante blonder

Den danske topmodel smider tøjet og viser sit frække lingeri frem
Nina Agdal er vild med blonder - længere nede kan du se hende iført nogle frække nogen af slagsen.
Nina Agdal er vild med blonder - længere nede kan du se hende iført nogle frække nogen af slagsen.
 Foto: All Over




Danske piger er bare de bedste. Hvis der skulle være nogen tvivl, så kig blot på 21-årige Nina Agdal fra Hillerød.

Inden for det seneste år har den veldrejede skønhed været undertøjsmodel for alverdens lingeri-producenter, hun har været med i det prestigefyldte Sports Illustrated Swimsuit Edition både i 2012 og 2013, og så er hun burgerkæderne Carl's Jr og Hardee's nye fælles reklameansigt, hvilket eksponerede hende for mange millioner seere i pausen under årets Super Bowl i USA.

Danske Nina Agdal: Vandt Super Bowl

Og nu er Nina Agdal så også nået til Mexico.

I hele april har hun nemlig prydet forsiden af den mexikanske udgave af magasinet Esquire i et frækt sæt blonder - en forside, du kan nyde herunder.

Men det slutter ikke her. I maj er hun nemlig med i den amerikanske udgave af Esquire, der har selveste Leonardo DiCaprio på forsiden.

Temaet for artiklen - og billederne som du kan se her - er musik, og dejlige Nina afslører, at hun for tiden hører en del Rihanna og Justin Timberlake, selv om de to navne dog ikke indtager skønhedens førsteplads på listen over yndlingsbands.

- The Fray er formentligt mit yndlingsband på verdensplan, og så elsker jeg også et dansk band, der hedder Duné, siger hun til bladet.

Ud over den mexikanske forside kan du længere nede på siden også se en video, hvor Nina Agdal danser rundt i BH til noget af sin yndlingsmusik.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e84815b9484c4f6fbc24e4fe3fb848b9.jpg


Nina Agdal er hamrende lækker i blonder. Hvis du vil se flere frække billeder fra den mexikanske udgave af Esquire, kan du klikke her. (Foto: Esquire)

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold