Nyheder22. april 2009

Skilt ved fødslen

Det var modeeksperten Uffe Buchard, som så den slående lighed imellem Erik Damgaard og Morten Resen
Ligheden mellem it-milliardæren og TV-værten er slående
Ligheden mellem it-milliardæren og TV-værten er slående
 Foto: All Over

Mens den ene er medhjælpende husbond på fruens bordeller, er den anden en pæn provinsdreng fra Helsinge, som hver morgen siger "Go' morgen Danmark" på TV. Så man kan vist roligt sige, at de ikke har så meget til fælles ud over de brune lokker og det strålende smil.

Erik Damgaard tjente milliarder, da han solgte sin it-virksomhed i sin tid. Samtidig er det netop kommet frem, at han har gået til hånde med blandt andet at reparere løse toiletsæder på fruen Annis bordeller. Morten Resen kan måske også stramme en skrue på et lokumsbræt. Han har i hvert fald både hus og have med sin yndige kone, som i øvrigt på ingen måde kan forveksles med den barmfagre Fønsby.

Det var modeeksperten Uffe Buchard, som udstyrede TV-værten med et par Hollywood-style-solbriller og sagde: - Der er sådan lidt Anni og Erik over dig.

Hvis Morten Reesen vil fuldende sit Erik-look, ville det dog kræve en investering i en perletand og en god foundation. Men mon Resen har den store interesse i at blive forvekslet med rufferisigtede medie-Erik.

Mens Erik Damgaard er en evindelig gæst på den røde løber gerne med sin brystbombe af en hustru ved sin side, har Morten Resen aldrig lagt skjul på, at han er glad for hygge i hjemlige omgivelser. Så der er ikke den store risiko for at løbe ind i de 2 brunhårede herrer samme sted.

Se klippet fra "Go' morgen Danmark" her.

Sponsoreret indhold