Nyheder5. oktober 2009

Skilt ved fødslen

Hvis han ikke var blevet Danmarks statsminister og til gengæld havde ladet håret stå, kunne Lars Løkke måske være blevet forsanger i Simply Red
Lars Løkke har i forvejen en bror, der hedder Knud - og her er så en til, der snildt kunne være en del af familien
Lars Løkke har i forvejen en bror, der hedder Knud - og her er så en til, der snildt kunne være en del af familien
 Foto: All Over

Poul Nyrup Rasmussen elsker at synge, og Anders Fogh Rasmussen elsker vist nok at danse. Om landets nuværende statsminister har samme kreative interesser, vides ikke med sikkerhed.

Ikke desto mindre fremstår det nu med al tydelighed, at Lars Løkke ikke behøver andet end at lade håret gro og nuppe en hennaskylning, før han uden problemer vil kunne indtage verden som en næsten vaskeægte rockstjerne.

Rasmussens fysiske lighed med Simply Red-sangeren Mick Hucknall er i hvert fald ikke til at komme udenom, men ud over udseendet har de 2 mænd ikke umiddelbart meget til fælles.

Hucknall er 49 år og englænder. Han har en 2-årig datter med sin kæreste og ved siden af jobbet som sanger er han ejer af baren Man Ray i Paris sammen med berømtheder som Johnny Depp, John Malkovich og Sean Penn.

Men man kan jo altid lege stjerne for en dag, så hermed er ideen givet videre Lars, til når der næste gang bliver holdt fastelavnsfest på Borgen.


Sponsoreret indhold