SKANDALE-ÅBNING

Det blev langt fra en succes, da den 25-årige sanger i går gik på scenen i sort undertøj og åbnede MTV Video Music Awards 2007 med ordene "It's Britney, bitch".

Og det var sådan cirka dér, det gik galt. Hele nummeret var nemlig playback, men det lille blondine-nips magtede ikke engang at bevæge læberne!

Sådan fortsatte showet så i mere en tre tå-krummende minutter, hvor Britney ikke engang forsøgte at se ud som om, hun selv har indspillet sangen. At dømme efter hendes kendskab til teksten, kunne det lige så godt være første gang, hun hørte den (og den har jo ellers ligget her på www.seoghoer.dk i lang tid!).

Det var tydeligt, at hun var møgnervøs, og det var da heller ikke kun teksten, der smuttede i svinget. Det samme gjorde dansetrinene. Britney trippede simpelthen bare nervøst rundt på scenen og gjorde indimellem et halvhjertet forsøg på at følge de andre dansere.

Du kan se hele Britneys "comback" lige her:Hele Britneys optræden udløste snarere måben og forundring end begejstring og applaus, og sangerinden forlod da også prisudelingen straks efter.

Hun tog nemlig direkte videre til afterpartyet, hvor hun søgte trøst blandt andre kendisser - bl.a. hendes gode gamle gå-i-byen-veninde Paris Hilton. Mon det umage par igen er på talefod?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close