Nyheder2. april 2014

Skal Ibi og Makienok giftes til sommer?

Ibi Støving flasher ny diamantring på den rigtige forlovelsesfinger
Slår Simon Makienok og Ibi Støving mon snart pjalterne sammen for alvor?
Slår Simon Makienok og Ibi Støving mon snart pjalterne sammen for alvor?
 Foto: Dan MariegaardIngen kan længere være i tvivl om, at kærligheden mellem TV-værten Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok er noget helt særligt.

Når de to turtelduer ikke slikker sol og nyder hinandens næsten nøgle kroppe på kærlighedsferier til eksotiske rejsemål, så skiftes de til at oploade flotte fotos og flatterende ord om hinanden på de sociale medier.

Ganske kort tid efter at parret mødte hinanden sidste forår, fik TV-baben en tatovering magen til Brøndby-spillerens. Den pyntede på langemand, og nu har elskovstussen fået en glitrende sag til nabo.

LÆS OGSÅ: Se Ibi og Makienok nøgne på nettet

Ibi Støving flasher nemlig en guldring, der modsat de smykker, hun normalt pryder sine fingre med, ikke ligefrem skriger på opmærksomhed. Og dog. For en helt almindelig, lille guldsag med diamanter minder ufatteligt meget om en forlovelsesring.

Og det nye smykke sidder da også på den helt rigtige finger. Som traditionen foreskriver er den placeret på venstre ringfinger, og som alle giftemodne kvinder i fast forhold ved, smykker man ikke den, medmindre man har store nyheder at fortælle.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving: Jeg var nødt til at vente til, Simon var gammel nok

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7d7dd5ba3f5245139d03df6d20576912.jpg


Den synes ikke af meget ved siden af Ibis anden ring, men den sidder til gengæld på den helt rigtige finger og glimter (Foto: Ibi Støving, instagram)

Da Ibi Støvings kollega Jes Dorph blev gift med sin Louise i efteråret, havde TV-værtinden naturligvis Simon Makienok med som gæst. Og da SE og HØR spurgte dem, om de også skulle giftes en dag, var svaret tydeligt:

- Om vi skal smedes sammen? Ja ja, vi går da ind i kirken og får det ordnet med det samme, jokede den labre kvinde.

LÆS OGSÅ: Se galleriet med Ibis mange mænd

Det svar overraskede dog tydeligvis hendes 16 år yngre fodboldhug, og Ibi skyndte sig at trække i land.

- Ej, det venter vi lige lidt med, sagde hun.

Men med den nye diamantring på plads tyder meget på, at den søde ventetid nu er slut. Så er spørgsmålet blot, om der bliver bryllup allerede til sommer?

LÆS OGSÅ: Ibi og Makienok er stadig smaskforelskede

Sponsoreret indhold