Nyheder30. december 2018

Skal giftes med 18 år yngre kæreste

Tatovøren Morten Barbré, der var en del af TV3-programmet "Tattoo Salonen", skal giftes med sin 18 år yngre kæreste Simone Spangsvig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tattoosalon_1.jpg
 Foto: TV3

Han er 42, hun er 24, og nu skal de giftes.

Det afslører "Tattoo Salonen"-tatovøren Morten Barbré og kæresten Simone Spangsvig på Instagram.

- 2018 endte med at blive det bedste år i mit liv, og da Simone har sagt ja til at gifte sig med mig, bliver resten af mit liv bare bedre og bedre, skriver Morten på Instagram, hvor han viser den forlovelsesring, som han har friet til Simone med frem.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var tilbage i oktober, at Morten Barbré afslørede, at han havde fået en ny kæreste, efter han tidligere i år var blevet skilt fra konen Hannah.

Morten og Hannah var sammen i 12 år, og fik sammen børnene Lulu og Leroy.

Artiklen fortsætter efter billedet

For Morten og hans kommende kone, Simone, gør aldersforskellen på 18 år dem ikke noget.

Det har de tidligere skrevet om i et blogindlæg.

Parret har nemlig mødt skæve blikke på grund af den store aldersforskel.

- Simone er den kæreste nogensinde jeg har kunnet tale bedst med, alder har aldrig været et emne, andet end da jeg prøvede at lave det til emne, fordi jeg lod mig rive med af de negative røster der lød fra nær og fjern, heldigvis fandt hjertet vejen og det er jeg virkeligt lykkelig over, for aldrig har jeg følt mig gladere, svarede Morten sine kritikere igen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Morten Barbré blev landskendt i realityprogrammet "Tattoo Salonen", der kørte i flere sæsoner på TV3. Han var også en af deltagerne i den store TV3-fiasko "Stjerner på Vippen".

Sponsoreret indhold