Nyheder22. oktober 2016

Skadet Frederik: Gik glip af efterårshygge med familien

Kronprinsesse Mary tog i søndags børnene med i Fårup Sommerland, mens Frederik plejede sit brud i halsrygsøjlen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frede_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Som startskud på efterårsferien besøgte kronprinsesse Mary i søndags Fårup Sommerland sammen med familiens yngste. Men familiens udflugt til det jyske sommerland blev desværre uden kronprins Frederik.

Danmarks kommende konge kom nemlig tidligere på ugen så alvorligt til skade på en trampolin til et privat arrangement i Gyngemosehallen i Søborg, at han fik et brud i halsrygsøjlen. Den fatale ulykke kræver behandling med en halskrave i 12 uger.

Men selv om farmand er en klodsmajor, har det ikke fået Mary og børnene til at skrue ned for lysten til hæsblæsende oplevelser, hvor adrenalinen kommer helt i vejret.

Den 44-årige kronprinsesse og børnene brugte adskillige timer i Fårup Sommerland, og selv de vildeste rutsjebaner fik en royal visit.

– De gik rundt som alle andre gæster. Det var typisk efterårsvejr, og jeg så dem to gange i løbet af dagen, fortæller en gæst, der også lagde vejen forbi den nordjyske forlystelsespark.

– Der var ingen spor af kronprins Frederik, lyder det fra gæsten.

Så mens far Frederik holdt sig i ro og plejede sit brud, sørgede kronprinsessen for en efterårsferie med fart over feltet med familiens mindste.

Det er uvist hvor mange af forlystelserne Mary fik prøvet i løbet af sit besøg, men et foto viser kronprinsessen og prins Vincent i den hæsblæsende rutsjebane "Orkanen".

Se billederne og læs alt om kronprinsens ulykke i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold