Nyheder31. december 2017

Sjovt galleri: Kom i seng med Sussi og Leo

Den nordjyske duo tog sammen med SE og HØR forskud på nytåret, da Leo serverede champagne for sin bedre halvdel. Se alle billederne her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0300.jpg
 (Foto: All Over)

I år bliver nytårsaften uden en vild brandert for det berømte nordjyske ægtepar.

Sussi og Leo skal nemlig på scenen.

– Vi skal spille på Løgstør Park Hotel. Det er andet år, vi gør det. Sidste år var det utrolig hyggeligt. Vi blev også en del af festen, smiler Leo, da SE og HØR møder parret for at lade op til årets sidste aften.

Se billederne nederst i artiklen

Selv om Sussi og Leo, begge 62, før har holdt masser af fester nytårsaften, så er sidste års faktisk en af de bedste nytårsaftener, han husker.

– Det var alle tiders aften. Så sad vi i autocamperen bagefter sammen med vores musikere og fik et glas champagne og holdt et lille afterparty. Det gør vi ellers ikke så ofte, fortæller Leo.

Fyrværkeriet fyret

– Jeg er ikke så meget til nytårsaften. Jeg synes ofte, det bliver alt for meget, siger han. Til midnat er der fyrværkeri for gæsterne i Løgstør, og det passer Sussi og Leo godt, at de ikke selv skal fyre op i raketterne.

– Vi gider ikke selv have fyrværkeri. Sidste gang var for 35 år siden, hvor vi havde købt en kasse med en masse forskelligt. Vi fik aldrig fyret det hele af, og så har vi ikke gidet det siden, slår Leo fast.

Se alle billederne af Sussi og Leo i galleriet herunder:

I seng med Sussi og Leo

Kom med til fotoshoot i vidoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold