Sjit Happens-stjernerne: Derfor stopper vi nu

Det skabte store reaktioner, da skuespillerne fra Zulu-serien "Sjit Happens" offentliggjorde, at der ikke vil blive lavet flere sæsoner af den populære serie. 

Men på trods af de store reaktioner, er skuespillerne selv helt sikre på, at det er den helt rigtige beslutning, at stoppe nu. 

- Vi ville gerne stoppe imens det stadig var en succes, og imens det stadig var sjovt at lave, sagde Stephania Potalivo til SE og HØR ved Zulu Awards torsdag aften. 

Hun bakkes op af sine medskuespillere, Nikolaj Stokholm, Claes Quaade og Jonathan Harboe. 

- Vi vil stoppe imens vi stadig kan give hos 115%, så de sidste sæsoner ikke bliver med 80% gas eller mindre. Det kan vi ikke byde vores fans eller os selv, sagde Claes Quaade. 

Skuespillerne indrømmer dog også, at de mange reaktioner på stoppet har fjort indtryk på dem. 

Alligevel står de fast på beslutningen. 

- Det er det helt rigtige tidspunkt at stoppe på nu, konstaterer Jonathan Harboe. 

For Nikolaj Stokholm, der spiller den nørdede og kiksede Øland i serien, kommer stoppet også på det helt rigtige tidspunkt. 

- Jeg er jo blevet gift og skal til at i gang med mit One-man-show. Så kan jeg altså ikke bo et sted i Hellerup og så blive ved med at rende rundt og være Øland i "Sjit Happens", siger han. 

Hvad der nu skal ske med de "Sjit Happens"-holdet, når serien er slut, må tiden vise. 

- Vi er jo kollegaer, så det er jo bare et job, der slutter, ligesom alle andre. Men vi skal da nok ses til nogle julefrokoster i ny og næ, siger Nikolaj Stokholm. 

Zulu Awards bliver sendt på søndag fra klokken 20.25 på TV2 Zulu. 

Du kan se mange flere billeder fra serien i galleriet herunder: 

Sjit Happens

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close