Nyheder30. oktober 2013

Sisse Fisker: Kronisk syg

TV-værten måtte selv betale for en undersøgelse, før en diagnose blev stillet
https://imgix.seoghoer.dk/media/413e0ac1208142f983f6f546dfa5bebe.jpg
 Foto: Thomas LaursenSiden fødslen af sit andet barn for to år siden, har "Aftenshowet"-værten haft store smerter i ryg og lænd. Men lægerne kunne ikke finde årsagen før Sidse Fikser selv betalte for en MR-skanning, der slog fast, at hun lider af en kroniks lidelse. Det skriver Ekstrabladet.dk.

- Det er en kronisk sygdom, og det er selvfølgelig noget værre lort, men samtidig er det rart at få vished, siger Sisse Fisker.

Pivfrække Sisse Fisker

Sygdommen hedder modic forandringer, og er en betændelsestiulstand som Sisse Fisker har haft i kroppen siden fødslen af sin søn for to år siden:

- Det er konstante smerter, og jeg har forsøgt at træne mig ud af det. Men jeg tror bare, at jeg har en svag ryg, og de to graviditeter og fødsler så tæt på hinanden var for stor en belastning, siger Sisse Fisker om sønnerne Samuel og Isak på to og tre år.

Med diagnosen må den sportsglade kvinde også vinke farvel til drømmen om at komme til at løbe flere maratonløb, end dem hun allerede har løbet:

Denne models dreng var dødsyg

- Det er også lige meget. Jeg håber bare på én dag, hvor jeg er smertefri. Sådan lyder det beskedne ønske fra den 37-årige vært, der tager piller for at kunne klare sit arbejde.

Sponsoreret indhold