Nyheder7. april 2014

Sisse Fisker: Derfor skal jeg ikke have flere børn

Tv-værten forklarer hvorfor hun ikke vil udvide familien igen
Af af
Sisse Fisker tør ikke få flere børn
Sisse Fisker tør ikke få flere børn
 Foto: Kaspar Wenstrup



Sisse Fiskers sønner, toårige Isak og Samuel på tre år, får ikke en bror eller en søster. Den kønne tv-vært har besluttet, at hun ikke vil have flere børn. Det skyldes to diskusprolapser og andre store rygproblemer.

Det gør risikoen ved en fødsel for stor, mener den tidligere sportsvært.

LÆS OGSÅ: Sisse Fisker i smertehelvede

- Det har været to ret sindssyge fødsler. Under den første fik jeg en vestorm, og nummer to var en stjernekigger (når barnet bliver født med hovedet opad, red.). Da der så kom det med ryggen, tænkte jeg bare, at jeg aldrig mere skulle være gravid. Jeg tør det ikke. Jeg er virkelig bange for, at min krop vil kollapse. Jeg vil ikke udsætte den for det pres at skulle bære rundt på sådan en fodbold, siger Sisse Fisker til BT

LÆS OGSÅ: Sisse Fisker: Kronisk syg

Der var en periode på 100 dage omkring jul og nytår hvor Sisse Fisker havde svært ved at bevæge sig på grund af rygsmerterne, blandt andet på grund af betændelse i et par af rygknoglerne. Hun holdt en pause fra jobbet som vært på DR-programmet "Aftenshowet" og fik en antibiotikakur.

Sisse Fisker har været vært på "Aftenshowet" siden 2007. Før sin tid på DR havde hun blandt andet fem år på TV 2 Sporten. Desuden deltog hun i anden sæson af "Vild med dans" Det var i 2005.

Sponsoreret indhold