Singleliv-Putte: Vild graviditetsjoke

Putte løj om sin graviditet, og fik tørt på af sine facebook-venner

Putte løj om sin graviditet, og fik tørt på af sine facebook-venner

Foto: All Over

Putte Thomsen, kendt fra realityprogrammet 'Singleliv', har 2 børn i forvejen, men står det til hendes facebook-venner, skal hun ikke bryde sig om at blive gravid igen lige med det samme.

Læs også: Singleliv-Putte i åben krig med Sidney Lee

Det må være, hvad man kan udlede, efter den 26-årige singletøs søndag aften puttede et billede af tre positive graviditetstests på facebook med teksten: "Åhh, hvornår lærer jeg at passe på med alkoholen!?!"Det var for meget for en stor del af facebook-vennerne, der svinede den unge singlemor til, for at leve et for vildt liv.

Læs også: Singleliv-Putte: Alvorligt syg

Men billedet var bare uploadet som en joke, skrev Putte mandag formiddag, hvor hun i en lang besked, giver sine facebookvenner tørt på:

"Jeg er VIRKELIG dybt forarget over mange af jeres kommentarer! En af dem lød: Få noget stabilitet i dit liv først. Men HALLÅ.. Hvis du/i følger mit liv ville i vide, at det har jeg faktisk også og meget endda hvis man tager i betrækning af at jeg er enlig til 2, har været igennem et liv der bød på en svær barndom, fysisk og psykisk vold mod mig, gravid som meget ung og dernæst igennem 2 grimme lever operationer. Men alligevel har jeg en stabil hverdag", raser Putte blandt andet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close