Singleliv-Putte: Jeg er fladpattet

Putte fra Singleliv er desperat efter at få nye bryster

Putte fra Singleliv er desperat efter at få nye bryster

Foto: All Over

Putte fra Singleliv har aldrig lagt skjul på, at det, hun bedst kunne lide ved sig selv, var hendes flotte, flade mave med en såkaldt six-pack. Og det, der gjorde hende mest usikker, var hendes små, beskedne bryster.

Igennem det seneste år har nordjyden været igennem et langt og sejt sygdomsforløb. Singlen, som er mor til 2, er blevet i opereret i sin lever og har fået fjernet en stor knude. Derfor har hun nu et 22 centimeter langt ar på sit elskede maveskind.

Læs også: Singleliv-Putte: Alvorligt syg

Og ikke nok med, at hendes før så flotte mave er blevet skæmmet af det store ar. Hendes bryster er også næsten forsvundet på grund af et voldsomt vægttab i forbindelse med det lange sygdomsforløb.

- Jeg ser helt fladpattet ud i en bikini, siger Putte til MSN Starlounge og fortæller, at hun har besluttet at give sig selv et par nye bryster som kompensation.

- Den næste operation, jeg skal igennem, bliver forhåbentlig en brystoperation, siger Putte, som dog først og fremmest arbejder på at tage de tabte kilo på igen.

Læs også: Singleliv-Putte: På mandejagt

For nylig var hun nede at veje 45 kilo, men nu går det den rigtige vej.

- Den sidste måned har jeg taget 3,5 kilo på. Så jeg vejer cirka 48,5 kilo nu, jubler realitystjernen til MSN Starlounge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close