Nyheder18. april 2013

"Singleliv"-Nicolai: Snaver med Hollywood-Claus

Så er der homo-kærlighed for alle pengene - se det hede kys her
Af af
Der bliver hverken sparet på tunge eller mundvand, når "Singleliv"-stjernen Nicolai Schwartz kysser igennem - se selv herunder
Der bliver hverken sparet på tunge eller mundvand, når "Singleliv"-stjernen Nicolai Schwartz kysser igennem - se selv herunder
 Foto: Krestine Havemann/SBSTV

Smask!

Der er homosnav for åben skærm, når "Singleliv" ruller over de danske TV-skærme den 1. maj.

Det er "Paradise Hotel"-stjernen Nicolai Schwartz, der nu gi'r den i Kanal 4-føljetonen, og i afsnittet skal han på date med Hollywood-agenten, Claus Hjelmbak, som normalt bor i Beverly Hills, Californien.

- Jeg var hjemme for fire måneder siden, og så var vi på date, siger Claus til seoghør.dk.

Og den date går absolut ikke sobert for sig.Reality-Nicolai: Slået ned på åben gadeUden at afsløre indholdet af afsnittet, så delte Nicolai selv i går et særdeles hedt billede på sin Facebook-profil.Her deler homoerne i den grad mundvand, som sjældent set før på dansk TV.

Hjelmbak blev tagget på billedet og i en kommentar til Nicolai skriver han: "Du kysser nu godt."Emil Thorup: Springer ud som homoNicolai selv skriver: "Hold kæft vi giver den gas i Singleliv ven".

- Vi sov også sammen på mit hotel, men vi er bare venner. Han er en sød fyr, fortæller Claus Hjelmbak.

Lindsay Lohan: Sammen med danske ClausHollywood-danskeren må da også kigge langt efter Schwartz, som for nylig har fundet sammen med aalborgenseren Mikael Høst Christensen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5225d863f92f42a081533b565b11ed28.jpg

ISMAND! Ja, vidste man ikke bedre, skulle man tro, det var forspillet i en erotisk B-film. Men næh nej, der er skam både reality-kendis, Hollywood-stjernestøv og ægte kærlighed på menuen - velbekomme... (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold