Singleliv-Joy sviner solbrune mennesker, men tager selv sol

Joy Petersen leder efter en mand, der kan opfylde hendes krav

Joy Petersen leder efter en mand, der kan opfylde hendes krav

Foto: Peter Grosen

Morale er godt, men dobbeltmorale er dobbelt så godt.

Ihvertfald hvis man skal tro Joy K. Petersen, der er kendt fra 'Singleliv', 'Mig og min mor' og for at tigge om penge til sin hund på sin offentlige facebookprofil.

For torsdag eftermiddag lagde den evige singlepige en video ud på sin facebookprofil hvori hun gjorde det meget klart for sine fans og følgere, hvad hun mente om folk, der tog sol og ville være ekstra brune:

Læs også: DANSK TV-BABE ANMELDT FOR PORNOGRAFI

- Altså hvide mennesker er født til at være hvide, og sorte er født til at være sorte og brune er født til at være brune, tordnede Joy i videoen og fortsatte:

- White peeps, drop de der solkure, i ser sygt uhyggelige ud, sagde hun og sluttede sit opslag med at hashtagge #bareetråd.

Et råd som hun åbenbart ikke selv bruger, for under 24 timer senere, lagde Joy endnu et billede af sig selv ud på sin facebookprofil. Denne gang et selfie et sig selv fra et solarium. Forvirret? Så er du ikke den eneste.


Dagen efter at Joy Petersen kaldte solariebrune mennesker for "fucking creepy", tager hun selv sol, (Foto: Facebook)

Læs også: REALITY-JOY: SE HENDE I BAD

Ihvertfald blev den undren fra hendes følgere ikke mindre, da hun selv havde følgende at sige om sit afklædte solarie-billede:

- Jaaa lidt sol, og der er nye rør i nr 1 og 5 så er jeg lækker brun.

Læs også: JOY: MERE RØV, TAK

Joy synes åbenbart at de er de andre solbrune, der ser "fucking creepy ud", som hun selv siger i sin video. Bare ikke sig selv.

Se hele Joys video fra Facebook her og døm selv om Joy giver mening:

Opslag af Joy K. Petersen.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close