Nyheder7. oktober 2011

Singleliv-Joy: Kæresten er rasende

Paradise-brystbomben Stina sladrede til ”Mig og min mor”-stjernen om Burims utroskab, og det har gjort ham rasende
Burim er tosset på Joys veninde Stina, som har sladret om hans utroskab.
Burim er tosset på Joys veninde Stina, som har sladret om hans utroskab.
 Foto: Kasper Wenstrup

Joy K. Pedersen slog i går op med sin kæreste Burim, efter at hun havde fået at vide, at han havde været hende utro.

Budbringeren var hendes storbarmede veninde Stina Bentsen - tidligere med i Paradise Hotel - som kendte til Burims utroskab med hendes veninde, Michelle, og derfor ønskede at give Joy besked om Burims sande jeg.

Læs også: Kæresten var utro

Det får nu den iltre albaner til at skrive en ordentlig sviner til Stina, som Joy efterfølgende har valgt at dele med sine venner på Facebook. Vi citerer ordret:

Til heksen STINA !!! Lille rotte , brænd i helved . Bare ærgeligt at joy er så følsom og sårbar , og vælger at tro på dig . Har aldrig lavet noget eller været utro med hende Michelle . Mens jeg har det joy , utroligt at du kan leve med dig selv , du er så fucking falsk og medieliderlig du prøver at blive kendt via joy vågn op og indse at du er ikke bedre end alle andre mennesker , hav lidt respekt for dig selv, og andre mennesker , du er et svigter barn og vær venligst vær med at svar da jeg ikke vil have min indbakke svinet til , håber aldrig at jeg støder ind i dig.

Til det vælger Joy at svare Stina i samme tråd. Hun skriver:

Jeg tror på dig :) og vi er mange der støtter dig.. Denne besked har jeg lagt ud, så folk kan se hvor grim man kan være i munden.. Stina ? .

Sponsoreret indhold