Singleliv-Brian: Endelig lykkelig

Brian har fået lov til at beholde sin rosinfetish, selv om han snart kan kalde sig familiefar

Brian har fået lov til at beholde sin rosinfetish, selv om han snart kan kalde sig familiefar

Foto: All Over

Singlerne i Kanal 4-succesen "Singleliv" må gå enormt meget igennem. Og for de fleste ender deres dates uden gevinst. Men for den 27-årige it-nørd Brian Nørremark er lykken vendt. Han har nemlig fundet kærligheden og skal være far til september.

Læs også: Singleliv-Louise glad igen

- Jamen, jeg sagde jo, at der var liv i dem. Og så blev min kæreste gravid og skal føde til august, afslørede lykkejægeren, som lider af den arvelige sygdom Huntingtons Corea.

- Men nu har vi været ved lægen, og fået at vide at barnet er helt raskt, jublede Brian, da han var på scenen til Singlelivs jubilæumsfest i Cirkusbygningen for at modtage prisen for mest kiksede date i seriens indtil nu i alt 100 programmer.

Skal også giftes

Den modtog han for det, som kendere af hitserien vil kunne huske som "Frikadelle-daten", hvor Brian kun bryder tavsheden få gange med sine gentagne udbrud: "Det er godt nok nogle gode frikadeller. Det må jeg sige".

Se også: Galleri fra Singleliv-festen

Den mislykkede date tog dog ikke modet fra Brian, som efterfølgende blev ramt så eftertrykkeligt af Amors pil. Og før han i september kan kalde sig far, gifter han sig i august med sin smukke kæreste Bettina.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close