Nyheder15. marts 2009

Simon Mathew: Kysser med Maria Lucia

Det føles helt naturligt, fortæller charmetrolden, der bruger en helt speciel teknik
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/simon-mathew-og-maria-lucia-jpg/simon-mathew-og-maria-lucia-jpg.jpg

Han har vundet Melodi Grand Prix, "Scenen er din" og næsten "Vild med dans", og nu springer den storcharmerende sanger også ud som skuespiller i TV2's nye satsning "Store drømme", der skulle være en dansk udgave af 80'er-TV-hittet "Fame".

Her charmerer Simon sig hurtigt til intimkontakt med en anden laber sanger, Maria Lucia, som han både kysser og krammer med.

- Det falder mig sjovt nok meget naturligt at kysse Maria Lucia, og da jeg ikke har så meget skuespillerteknik endnu, bruger jeg mine egne følelser i situationen, fortæller Mathew til Ekstra Bladet.

Tænker på kæresten

Han moderer dog også sine udtalelser ved at sige, at han faktisk tænker på sin kæreste Nina, når han går i hed infight med Maria Lucia.

Simon og Nina har kendt hinanden i 3 år og bor sammen, og Simon indrømmer da også, at det af og til kan være svært for hans RUC-studerende kæreste at forholde sig til Simons særdeles udadvendte job.

Af samme grund har Nina været meget inde over projektet med "Store drømme", forklarer den flirtende sanger og skuespiller.

"Store drømme" bliver sendt på TV2 til efteråret.


Sponsoreret indhold