Nyheder21. januar 2014

Simon Makienok: Så mange millioner er han værd

Se det svimlende beløb, Ibi Støvings dyre kæreste koster
Simon Makienok er en dyr herre
Simon Makienok er en dyr herre
 Foto: Thomas LaursenDet er ingen hemmelighed, at TV-værten Ibi Støving har særdeles dyre vaner, når det kommer til tøj, sko og tilbehør. Men at hun også går efter dyre drenge, når det kommer til valget af dynemakker, kommer for nogen som en overraskelse.

De, der troede, at hendes nyeste scoring Simon Makienok blot var en simpel Brøndby-knægt kan godt tro om igen. For han koster kassen i sig selv.

Hvis han bliver solgt fra sin klub Brøndby i det nuværende transfervindue bliver det nemlig til op mod 40 millioner danske kroner. Det erfarer formiddagsavisenEkstra Bladet.

- Vi vil meget gerne beholde Simon. Han har en lang kontrakt og er en spiller, vi tror på. Vi har planer med ham for foråret. Jeg tvivler rigtig meget på, at der kommer til at ske noget. Der skal simpelthen komme et ekstraordinært højt bud, hvis vi skal se nærmere på det, siger sportschef Per Rud til Ekstra Bladet.

Makienok: Ibi er vigtigere end fodbold

I går kunne man læse på adskillige britiske sites, at Premier League-klubben Crystal Palace igen viser interesse for den danske angriber. Tilbage i september ville de leje Simon Makienok, men det blev der ikke tale om dengang. Og efter alt at dømme, vil det heller ikke ske nu.

- Den dag jeg skal væk fra Brøndby bliver der tale om et salg, har Simon Makienok flere gange slået fast overfor Ekstra Bladet.

Og selvom Ibi Støvnings fodboldfyr også selv kunne score sig en fyrstelig hyre ved at blive solgt, så lader det altså til, at han er ganske godt tilfredst med at betræde Vestegnens græsgange frem for de udenlandske.

- Den dag, Brøndby finder et bud på Simon tilfredsstillende, kan Simon og jeg for alvor gå ind i sagen, siger Simon Makienoks agent, Michael Stensgaard til formiddagsavisen.

- Indtil da koncentrerer Simon sig om tilværelsen i Brøndby, som har en overordentlig tilfreds med, slår agenten fast.

Se hvilken stjerne, der har takket nej til millioner af kroner

Sponsoreret indhold