Simon Kvamm er voldelig på det mentale plan

Simon Kvamm kan heldigvis godt styre sit temperament

Simon Kvamm kan heldigvis godt styre sit temperament

Foto: All Over

Han vælter sig i succes, men alligevel kan hverdagen også blive stresset for 36-årige Simon Kvamm, som beskriver sig selv som meget temperamentsfuld.

- Jeg er ikke altid så god til at styre det. Og det er ikke så rart, når jeg ikke kan. Jeg råber meget højt. Jeg kan godt få sådan nogle anfald af at have fået nok af et eller andet, siger den tidligere Angora-dreng til Ekstra Bladet og uddyber:

Læs også: 3 dages bryllupsfest

- Hvis jeg får følelsen af at skulle være 1000 steder på én gang - du ved, hvis jeg skal hjælpe min datter med et eller andet, samtidig skal lave mad og så bliver forstyrret med en tredje ting, bliver jeg vildt irriteret. Det sker ikke så tit, og jeg er ikke voldelig eller noget. Kun måske på det mentale plan, forklarer frontfiguren i Nephew og den ene halvdel af De eneste to.

- Jeg kan godt gå forbi et menneske på gaden og tænke, hvordan mon det ville se ud, hvis den dame fik en baseballkølle hårdt i hovedet. Hvordan ville det føles fysisk, hvis jeg gjorde det? Eller stak en kniv i røven på hende? Hvordan ville det lyde? Jeg får nogle tanker nogle gange, hvor jeg tænker: Hvad fanden sker der? Hvor kom det fra? fortæller Simon Kvamm.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close