Nyheder9. juni 2009

Simon Cowell: Genopliver John Travolta

Musikguruen vil genindspille en filmklassiker og har allerede udset sig Zac Efron til hovedrollen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/cowell2-jpg.jpg

Der er selvfølgelig tale om "Saturday Night Fever" fra 1977, hvor en ung John Travolta dansede sig til sit folkelige gennembrud. Filmen var et kæmpehit, og soundtracket toppede de amerikanske hitlister i utrolige 24 uger.

Det er muligvis disse salgstal, der har givet Simon Cowell dollartegn i øjnene. For der er ingen tvivl om, at en genindspilning vil sælge billetter i massevis, især hvis det lykkes at overtale den unge komet Zac Efron til at overtage Travoltas hovedrolle.

Simon har forsøgt at købe rettighederne i årevis, og nu ser det ud til, at charmeoffensiven lykkes. Der er i hvert fald sket et gennembrud i løbet af de seneste par uger. De originale producenter vil bare sikre sig, at originalen ikke bliver fuldstændig smadret, og når Simon kan give den garanti, så skulle en aftale være på plads, fortæller en kilde i britiske medier.

Det originale soundtrack indeholder Bee Gees-klassikerne "Stayin' Alive", "More Than A Woman" og "Night Fever", men Simon Cowell skulle også have tænkt på den del af filmen. Han vil hyre hiphop-produceren Timbaland, og så, fristes man til at sige, kan det ikke gå helt galt.

Sponsoreret indhold