Nyheder28. september 2014

Silas Holst vil lukke verden ude

Det eneste der kan lokke danseren væk fra familiens nye medlem er dansepartneren
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/eb7987d133c045a3abc12f0cf1efe53c.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Når en lille ny kommer til verden, så har man egentlig bare mest lyst til at lukke sig inde og hygge sig med det lille nyfødte vidunder.

Den følelse har Silas Holst også fået, efter han sidste lørdag blev far til en lille pige. Og det giver mest af alt danseren lyst til at lukke resten af verden ude og koncentrere sig om sin nyfødte datter. Det skriver han på Instagram sammen med et billede af sig selv og sin datter.

Heldigvis har Silas ikke helt glemt, at der er noget, der hedder "Vild med dans", og at han fredaf aften skal give den gas på dansegulvet sammen med sin dansepartner Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Og ifølge danseren selv er vejrværten, der skal lære nye dansetrin, også noget af det eneste, der kan lokke ham væk fra duften af nyfødt baby.

- Det eneste der kan hive mig væk fra det her, er den skønne Sara Maria og vores træning, skriver Silas på sin Instagram sammen med et billede af trioens nyfødte baby.

Silas' kæreste og også far til den nyfødte pige, Johannes Nymark, skal også på dansegulvet i aften, hvor han sammen med Claudia Rex skal danse en quickstep.

Moderen til den lille nyfødte, Louise Mahnkopf, vil formentlig følge de to herrer hjemme i sofaen sammen med familiens nye medlem.

Sponsoreret indhold