Silas Holst vil ikke gå på barsel

Silas Holst\' baby kommer ikke til at få far på barsel.

Silas Holst' baby kommer ikke til at få far på barsel.

Foto: All OverDer bliver fuld knald på efteråret for danseren Silas Holst. Arbejdsbyrden er netop vokset med rollen som instruktør på musicalen "Big Bang", der har premiere til september.

Men også privat bliver der også noget at se til. For danseren, der danner par med skuespilleren Johannes Nymark, skal være far for første gang, og det hele kommer til at ske på cirka samme tid.
Moderen til barnet er veninden Louise Mahnkopf, og hun forventes at føde efter sommeren.

- Det er lige i samme periode, så det bliver et rigtig travlt efterår på alle måder. Jeg skal lave noget revy i Svendborg, der overlapper musicalen, som overlapper Vild med dans-træningen som overlapper, at jeg skal være far. Så der bliver meget, men det er alt sammen ting, jeg har drømt om at prøve i mit liv, siger Silas Holst til Newspaq.Silas Holst og moderen til barnet, Louise Mahnkopf (Foto: All Over)

- At de så falder på samme tid, det kan jeg kun se er virkelig skønt. Lige i øjeblikket er det svært at få armene ned. Det er som om jeg har fået fire drømmetjanser på én gang. Jeg føler mig meget privilegeret, siger han.

Selvom danseren glæder sig rigtig meget til at blive far, bliver der ikke tale om at gå på barsel.

- Jeg har lyst til det, jo. Men det ville aldrig passe til mig. Jeg er gladest, når jeg også arbejder, og når mit barn først er født - hvis Louise går hele graviditeten ud - så har jeg kun Vild med dans på det tidspunkt, hvor barnet bliver født.

- Og jeg synes, det er meget privilegeret kun at arbejde fire timer om dagen. Jeg bliver ikke gladere af at gå derhjemme i stuen i to måneder. Jeg bliver rigtig glad af at arbejde, og så har jeg mere energi, når jeg kommer hjem til vidunderet, siger Silas Holst, der sammen med kæresten flytter sammen med barnets mor inden fødslen.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close