Nyheder30. oktober 2016

Silas Holst redder hvalp fra gaden

Danser Silas Holst har kæmpet længe for at redde hvalpen Sam fra et hårdt liv på gaden i Tyrkiet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-40578.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Danser, musicalstjerne, skuespiller, regnbuefar og dyreven.

Silas Holst er en mand med mange jern i ilden, men han har ikke for travlt til at træde til, hvis nogen har brug for det. Heller ikke når det gælder de firbenede.

"Vild med Dans"-stjernen har det sidste halve år kæmpet for at redde grand danois-hvalpen Sam fra et kummerligt liv som gadehund i den tyrkiske ferieby Alanya.

Og nu er det endelig lykkedes for ham at få den efterhånden store hvalp til Danmark, skriver han i et nyt opslag på Instagram.

- Efter seks måneders tovtrækkeri på tværs af Europa, flyveture tur-retur, papirer, sygdom og transportproblemer er hun endelig landet, skriver Silas Holst blandt andet i opslaget, hvor han har delt et billede af den gyldenbrune hvalp.

I lufthavnen ventede Sams nye familie, og der venter hende nu et helt nyt liv som familiehund på Falster, tilføjer danseren i opslaget.

- Aldrig mere skal hun kastes med eller sparkes på - kun leve det fede liv i en børnefamilie. Se, dét er seks måneders arbejde værd, lyder det fra den 33-årige Silas Holst.

Det er ikke første gang, musicalstjernen redder hunde fra gaden. Også sin egen hund, Fruity, har Silas Holst fundet i Alanyas gader, da han var i feriebyen for at se på en lejlighed forrige sommer.

Tidligere i år var han med til at stifte foreningen "Second Home Dogs", der skal formidle adoption af tyrkiske gadehunde til danske hjem.

Se Silas Holsts billede af gadehvalpen Sam herunder:

Sponsoreret indhold