Silas Holst og kæresten: Polterabend hele weekenden

Silas Holst bliver snart viet med Johannes Nymark - i weekenden stod den på polterabend

Silas Holst bliver snart viet med Johannes Nymark - i weekenden stod den på polterabend

Foto: Mikael Rieck


Det er så yndigt at føøøølges ad...

Men før man siger ja til hinanden, skal man, som reglerne foreskriver, have en ordentlig tur "i hegnet".

For Silas Holsts vedkommende var hegnet en have - nærmere bestemt Hansens Familiehave på Vesterbro i København, hvor dansehugget lørdag blev drukket under af venner og familie.

Den 30-årige danser gifter sig nemlig snart med musical-stegen Johannes Nymark, så "Vild med dans"-stjernen skulle naturligvis overraskes med et brag af en polterabend.

Silas Holst: Bruddet med Thure var hårdt

Med i den festklare flok var bl.a. veninderne Szhirley og Julie Steincke og det fik den kommende gom til at juble på Facebook.

"Har de fedeste venner!!!! I er så vilde og tog mega røven på mig idag! Er helt fyldt op med fede oplevelser efter idag! Kan slet ikke sige hvor meget i betyder for mig! Im a lucky guy!!!!!!!!!!! Tak for verdens bedste dag EVER!!!!!!!!!!!!!", skrev lykkelige Silas lørdag aften på Facebook.

Dagen forinden havde bl.a. sanglærken Maria Lucia, "A Friend in London"-forsangeren Tim Schou og en række af Danmarks musical- og skuespillerstjerneskud fejret Silas' hotte kæreste Johannes Nymark på en fordrukken rustur rundt i det københavnske.

Silas Holst: Var bange for at springe ud

Så mon ikke det kommende ægtepar bruger søndagen på at komme til hægterne igen, inden brylluppet skal stå i den nærmeste fremtid.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close