Nyheder20. juli 2015

Silas Holst nyder alenetid i Spanien

Danseren blev i Spanien og festede, da resten af regnbuefamilien tog hjem
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/silasholstdaarligbetaler1-jpg.jpg
 (Foto: All Over Press)

Efter en uges ferie i Spanien med hele den pukkelryggede, omend utraditionelt sammensatte familie, får den danske danser og skuespiller Silas Holst endelig mulighed for lidt alenetid.

Lørdag sendte han således kæresten Johannes Nymark sammen med datteren Maggie My, barnets mor Louise Mahnkopf og flere sæt bedsteforældre hjem i kulden, og fortsatte herefter solskinsferien på egen hånd.

Det fremgår af en række billeder, som vild med dans-vinderen har delt på det sociale medie Instagram.

- Sidste aften med denne skønne pige, inden hun rejser med mor og far1 hjem til København, og jeg fortsætter turen mod Barcelona, skriver Silas Holst til et billede sig selv og datteren ved poolen for to dage siden.

[node:aller-related-content]

Herefter følger en stribe fotos, der skiftevis vidner om fest og farver og de uundgåelige tømmermænd dagen derpå.

- Perfekt kur mod tømmermænd. I dag afslapning - i morgen kultur og gamle minder, skriver Silas Holst blandt andet til et billede af sig selv ved poolen, og fortæller samtidig med sine hashtags, at ferien har udviklet sig til en rigtig drengetur.

Det skortede ellers ikke på villige børnepassere, da familien sammen med den knap 10 måneder gamle Maggie My ferierede sammen.

Ikke nok med at Silas Holst har sikret sin lille datter to fædre og en mor. Maggie My har også glæde af hele tre sæt bedsteforældre.

Af danserens ferieminder på Instagram fremgår det da også, at de tre forældre fik sikret sig rigelig voksentid under deres fælles ophold i Spanien.

Se Silas Holsts billeder fra familieferien og den efterfølgende drengeturen her.

Sponsoreret indhold