Silas Holst: Jeg har selv været tyk

Silas har selv været for tyk og har måske derfor en speciel indlevelse i \

Silas har selv været for tyk og har måske derfor en speciel indlevelse i "De fede trin"-deltagernes problemer

Foto: Thomas Laursen

Det kan måske undre, at Silas Holst er så begejstret for deltagerne i "De fede trin".

Ret beset er deres dansetalenter jo til at overskue, hvor der derimod ikke kan sættes en finger på deres entusiasme, indlevelse og vilje.

Silas selv har imidlertid selv været i næsten samme sko som deltagerne. Da han sidste år dansede med Malena Belafonte i "Vild med dans" tabte han 5 kilo, og som han selv siger, har han altid haft let ved at blive "lidt for rund".

Læs også: Silas Holst: Kæmperolle i "Mamma Mia!"

Det stammer helt tilbage fra teenage-årene. Det var ikke en skæg tid for ham. Den nu 26-årige danser var overvægtig, og først som 17-årig begyndte han kampen med at smide de mange kilo.

- For ikke længe siden var jeg til en sammenkomst på min gamle skole, Johannes Skolen på Frederiksberg, og da jeg mødte mine gamle skolekammerater udbrød de en efter en: Hold da op, hvor er du blevet pæn. Hvor har du tabt dig. De havde jo alle sammen billedet af en lille og meget tyk dreng i erindringen, siger Silas.

Se her, sådan taber du 10 kilo på 12 uger!

- Jeg begyndte først at vokse - altså rigtigt rende i vejret - ret sent. Så da det var værst, målte jeg 157 cm og vejede 88 kilo. Det var voldsomt. Jeg var faktisk tyk helt frem til jeg blev 17-18 år, har Silas fortalt til Ekstra Bladet.

Læs også: Silas Holst: Sangstjerne

Han husker sig selv som "totalt kikset med dræn i ørene og meget andet".

- Det var faktisk ikke sjovt, siger Silas om tiden som overvægtig teenager.

Men da han opdagede dansen ændrede alt sig. Og ved en kombination af kostomlægning og en masse motion faldt vægten.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close