Nyheder18. september 2011

Silas Holst: Det var en misforståelse

Danseren blev alligevel ikke overfaldet af en dørmand
Silas Holst måtte udglatte tingene på sin Facebook-profil
Silas Holst måtte udglatte tingene på sin Facebook-profil
 Foto: All Over

Lørdag kunne seoghør.dk berette, hvordan Vild med dans-profilen Silas Holst var udsat for det, der lignede et overfald fra en dørmand på natklubben Karel van Mander. Det var også sådan, danseren selv havde opfattet situationen:

- Er li blevet slået og overfaldet af en SECURITY vagt på karel!!!!! Hvad er det for en verden??!?!?! Lov mig aldrig at gå derind mere venner!, skrev Silas således på sin Facebook-profil ved 5-tiden lørdag morgen.

Læs også: Silas vildt forelsket

Men efter at have sovet den ud, kom der lørdag eftermiddag endnu en statusopdatering fra Silas Holst, der måtte trække morgenens bombastiske udmeldinger tilbage.

- Godmorgen kære venner! Kan se aviser og blade er meget dramatiske i dag. Fik hverken knytnæve slag eller tæsk på Karel som der blir skrevet. Fik en hvad jeg syntes var en flad men som jeg nu kan forstå efter jeg har snakket med Karel var et skub fra en dørmand der var på vej for at hjælpe sin kollega i nød. I kan roligt sætte jeres ben der igen venner haha. Og jeg er ked af hvis jeg har foruroliget nogle. Men som sagt var det vist en misforståelse! Knus fra mig til alle jer, står der således.

Se også: Tak for dansen

Diskotek Karel van Mander har senere bekræftet ovenstående hændelsesforløb i en pressemeddelelse.

I årets udgave af Vild med dans danner Silas Holst par med skiløberen Sophie Fjellvang Sølling.

Sponsoreret indhold