Nyheder29. april 2016

Sigurd bortadopteret som barn: Forenet med mor

Først som voksen lærte den 49-årige entertainer sin mor at kende. Heldigvis blev det et lykkeligt møde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sigurd.barrett.lisbeth.skovgaard.fra_.bogen_.mig_.og_.min_.mor_.af_.lotte_.dalgaard.foto_.bjoern.jakobsen_0.jpg
 Foto: Bjørn Jacobsen

I rigtig mange år gik Sigurd Barrett, 49, rundt og troede, at han var barn af en berømt musiker som for eksempel Johnny Reimar.

Fantasien kunne få frit spil, for han var blevet bortadopteret som baby og havde aldrig mødt sine biologiske forældre.

Omkring sin 18-års dag så han imidlertid sin fødselsattest og dermed sin biologiske mors navn og besluttede sig for at opsøge hende.

– Men jeg skulle tage mod til mig. Var bange for at blive afvist og for at såre min biologiske mor, fortæller han i bogen ”Min mor og mig”, der udkommer den 29. april på Byens Forlag.

[node:aller-related-content]

Sigurd var imidlertid heldig.

Hans adoptivforældre endte med at blive venner med Sigurds biologiske mor, som sammen med sin nuværende familie tog imod Sigurd med åbne arme.

– Det har været fuldstændig afgørende for mig at møde Lisbeth, Karoline og Thomas. Det ændrede mit liv totalt.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-30704.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

For Sigurds mor var det en stor oplevelse, første gang hun var med ham til et show. Kontrasten mellem at være ”den håbløse unge pige, som var faldet i unåde” og at være mor til ham, som alle var kommet for at se, var stor, fortæller hun i bogen (Foto: Mikael Rieck)

Alt faldt på plads
Det har været en solstrålehistorie, og det har fået mig til at føle, at mit livs puslespil faldt på plads, fortæller Sigurd om sin biologiske mor og sine to halvsøskende.

Det var dog ikke det eneste, der faldt på plads i Sigurds liv. På trods af hans stærke barnetro er han ikke søn af Johnny Reimar, kunne Lisbeth betro ham.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_51.png

Sponsoreret indhold