Signe Svendsen: Melodi Grand Prix-chok

Signe Svendsen havde ikke regnet med at på scenen i 2001

Signe Svendsen havde ikke regnet med at på scenen i 2001

Foto: All Over


Det er 12 år siden, Signe Svendsen blev landskendt overnight, da Rollo & King vandt det danske MGP og blev nummer to i det internationale Melodi Grand Prix med ørehængeren "Der står et billede af dig på mit bord", der på engelsk fik titlen "Never ever let you go".

Men at den 39-årige sangerinde skulle stå som frontfigur til det europæiske Melodi Grand Prix foran millioner af mennesker, havde hun bestemt ikke regnet med. Det fortæller hun i et interview med FEMINA i denne uge.

- En bekendt havde anbefalet mig som korsanger til duoen Rollo & King, som indspillede deres plade i et studie lige i nærheden af, hvor jeg boede. Og jeg kunne da godt tænke mig at være sådan én, de ringede til, når de skulle bruge en sangerinde i studiet, så jeg sagde ja tak, siger Signe Svendsen.

Trine Pallesen er ikke bange for at sige, at hun synes "plasticpatter er sygt". Læs hvorfor, på femina.dk

http://www.femina.dk/kultur/kendte/trine-pallesen-plastikpatter-er-sygt

Men da hun en dag kom forbi studiet for at hente nogle ting, var Søren Poppe og Stefan Nielsen ved at indspille en sang til Melodi Grand Prix.

- Produceren spurgte, om ikke lige jeg kunne smutte ind og synge kor på omkvædet, nu jeg var der - jo, jo, det kunne jeg da godt. Mens jeg var ved det, bliver de så enige om ude i kontrolrummet, at jeg skal synge andet vers - om jeg kunne give et bud på det? Jo, jo, det kunne jeg da også godt, fortæller Signe Svendsen.

Efterfølgende tænkte hun ikke mere over det, lige indtil sangen skulle afprøves med koreografi ude i DR's studier.

- Først der gik det op for mig, at jeg spillede en eller anden frontfigur-rolle. Ret sent og helt blondineagtigt. HVAD? Skal jeg komme gående dér HELT ALENE? Nå! Det kom fuldstændig bag på mig, det var bestemt ikke noget, jeg havde sigtet imod, siger Signe Svendsen til FEMINA.

Læs på femina.dk, hvorfor livsstilsforskeren Henrik Dahl har så meget kvindetække, at han en overgang måtte gå til psykolog

http://www.femina.dk/kultur/kendte/sociologen-henrik-dahl-har-altid-haft-kvindet%C3%A6kke


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close