Signe Lindkvist: Smaskhamrende forelsket

Signe Lindkvist nød sin kæresteferie

Signe Lindkvist nød sin kæresteferie

Foto: All OverDet kan være svært at holde liv i kærligheden samtidig med, at man skal passe karrieren, børn og huslige pligter.

Men Signe Lindkvist og kæresten, Mastiff-direktøren Mads Ulrick Holmstrup, har nu fundet deres gyldne opskrift på at passe på deres kærlighed.

- Jeg har rent faktisk holdt sommerferie i år. Det er første gang i seks år, for jeg plejer at lave cirkus om sommeren. Jeg har været på kæresteferie på Korsikaog familieferie på Ibiza. Så jeg har holdt fuld sommerferie, fortæller hun til Seoghør.dk.

Denne kendiskvinde er også stormende forelsket

- Det var vores første kæresteferie nogensinde. Jeg har aldrig været sammen med min kæreste i mere end fire dage af gangen, så det var ny rekord. Vi var sammen i en hel uge. Det var simpelthen så vidunderligt - vi levede bare af kærlighed og rosevin, afslører Signe Lindkvist og kan næsten ikke holde op med at smile af bar lykke.

Det er da heller ikke meget, de to har fået af tid sammen i løbet af deres forhold.

- Jeg er kom hjem er var helt nyforelsket og er det stadig. Det var bare så dejligt. Mums. Det kan man unde alle forældre - at være på kæresteferie. Vi har været sammen i tre år, så det var tiltrængt, afsluttede Signe Lindkvist.

Denne reality-pige er ulykkeligt forelsket

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close