Nyheder 23. september 2011

Signe Lindkvist flytter ind hos kæresten

De har kun kendt hinanden i 6 måneder, men vælger nu at lave storfamilie sammen
Af af
Signe er flyttet sammen med sin nye kæreste
Signe er flyttet sammen med sin nye kæreste
Foto: All Over

Hun er vandt til at leve som singlemor med datteren Karla My, men nu har tv-værten Signe Lindkvists liv taget en hel ny drejning. Sammen med datteren er Signe flyttet ind hos sin nye kæreste, Mastiff-direktøren Mads Ulrick Holmstrup, som hun kun har kendt i et halvt år.

Mads Ulrick har en lejlighed på Christianshavn, og det tog ikke lang tid for Signe at pakke flyttekasserne sammen og skifte adresse.

Læs også: Signe Lindkvist: Her er hendes nye kæreste- I de fleste forhold er det kvinden, der kommer med en masse ting, men sådan er det ikke for os. Det er faktisk Mads, der har langt de fleste ejendele og fylder mest, smiler TV-værten.

Efter 37 år på denne jord formåede Signe faktisk at pakke hele sit hjem ned i 16 flyttekasser. Størstedelen af kasserne var hendes datters.

- Jeg elsker at smide ting ud, så jeg har ikke særlig mange ejendele, siger Signe.Læs også: Signe Lindkvist: Fræk og forførendeMads har i forvejen to børn, men heldigvis er der er heldigvis masser af plads i Signes nye hjem. Trods familiesammenføringen skal det forelskede par ikke svejses sammen foreløbig.

- Vi har ikke nogen umiddelbare planer om at blive gift, for han har ikke været nede på knæ, griner hun.

Sponsoreret indhold