Nyheder18. november 2014

Sidste chance for Kevin Magnussen

Slutspurten for at blive i Formel 1 er sat ind
Af af
Kevin Magnussen
Kevin Magnussen
 Foto: All Over PressDen 22-årige danske racerkører har imponeret med gode kvalifikationer i sin første sæson i motorsportens kongeklasse, mens holdkammeraten Jenson Button via sin store erfaring har skrabet langt flere point hjem til McLaren.

Det er derfor stadig ikke afgjort hvem af de to, der får lov til at fortsætte med det britiske team ved siden af nyindkøbte Fernando Alonso.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Kevin Magnussen

Sidste chance for at vise sig frem er weekendens finalegrandprix på Yas Marina-banen i Abu Dhabi, og det er faktisk en af de baner, som danskeren kender en lille smule til.

- Selv om jeg aldrig har kørt et løb på Yas Marina-banen før, så kørte jeg Young Driver-testen dér i 2012, så det er fedt at slutte sæsonen af på en bane, som man har gode minder fra«, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kevin Magnussen som bedårende purk i plastikbil

Det står i øjeblikket 9-9 i kvalifikationen mellem de to McLaren-kørere, så Magnussen har altså en sidste gylden mulighed for at køre fra englænderen og dermed overbevise F1-cheferne om, at Mini-Mag skal have en chance mere.

- Jensons resultat i Brasilien var virkelig positivt for hele teamet, og det viser, at vores biler virkelig forbedrer sig. Det var en hård weekend for mig personligt, eftersom bilen havde potentiale, men vi formåede ikke at få det bedste ud af bilen i min side af garagen. Så det kommer vi til at fokusere på i Abu Dhabi«, siger Kevin Magnussen, der dermed er klar over, at nu skal der for alvor trædes på gaspedalen.

Sponsoreret indhold