Sidse Babett Knudsen: Gider ikke tv

Sidse Babett Knudsen vil hellere lave og se film frem for tv-serier

Sidse Babett Knudsen vil hellere lave og se film frem for tv-serier

Foto: Niels S. Andersen

Hver søndag triller hun over tv-skærmen i rollen som Danmarks første kvindelige statsminister, Birgitte Nyborg, i tv-serien "Borgen".

Læs også: Sidse Babett Knudsen: Udsat for sexchikane

Privat gider skuespilleren Sidse Babett Knudsen dog ikke se tv - og faktisk foretrækker hun at spille med i film frem for tv-serier.

- Jeg er lidt loren ved tv. Når folk går i biografen, har de selv valgt at tage bussen derind, købe en billet og gå ind i salen. Det er noget andet med tv en søndag aften - det bliver klasket ud i hovedet på folk. Og der er super meget fokus på det, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Sidse Babett Knudsen fordriver heller ikke søndag aften på sofaen med at kigge på sin egen tv-serie. Faktisk hører det til sjældenhederne, at fjernsynet bliver tændt.

- Jeg ser ikke så meget tv - og slet ikke serier, for jeg har ikke tålmodighed til at vente en hel uge på næste afsnit. Jeg vil hellere se ti afsnit i træk, siger hun.

Læs også: Sidse Babett Knudsen: Panisk over for porno

Derfor var det også en stor overvindelse for skuespilleren, at sige "ja tak" til rollen i "Borgen".

- Jeg har altid frygtet fast arbejde og troede, det var værre end døden. Men optagelserne af "Borgen" har stået på i over et år, så der kommer virkelig noget spændende ind på lystavlen for mig. Der er meget mere arbejde i det, end jeg troede, uddyber hun.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close