Sidney Lee: Vind mine T-shirts

Snart kan du pgså købe specielle bandanaer hos Sidney Lee

Snart kan du pgså købe specielle bandanaer hos Sidney Lee

Foto: Niels S. Andersen

Det lyder umiddelbart mærkeligt, men allestedsnærværende Sidney Lee har netop kastet sig over tøj-industrien og er klar til at give etablerede T-shirt designerer, som Ed Hardy, Ralph Lauren og Paul Smith, kamp til strengen.

I dag har Sidney Lee lanceret en spritny hjemmeside, hvor han - udover at blogge om sit liv og talenter - sælger hjemmelavede T-shirts med såkaldte "Sidney Lee -citater".

Sidney Lee selv er topbegejstret for www.sidneylife.dk, som hjemmesiden er kommet til at hedde.

Indtil videre, er der 4 T-shirts i shoppen, men den bandanaklædte charmør har allerede planer om at udvide.

- Der kommer både bandanaer og tank-tops til kvinderne, lover Sidney Lee, som ser en god forretning i salget af T-shirts og andre merchandises med ham som afsender.

Hvis du drømmer om en ægte Sidney Lee- model har du nu chancen for at vinde en signeret T-shirt. Alt du skal gøre er at sende en sms med en af de nedenstående koder til 1266 og så er du med i konkurrencen.SHK BITCH TIL 1266

Sidney Lee har selv valgt dette citat, som selvfølgelig referer til wrestlerens kælenavn for sin yndlingsdrik: Cult Shakers

SHK GRUPPER TIL 1266

Enten hader eller elsker man ham, men Sidney Lee har trods alt flest fangrupper

SHK GRYDE TIL 1266

Sidney Lee er ikke typen, der bruger lang tid i et køkken, alligevel tog det kegler, da den selvbrunede charmør serverede færdiglavet herregårdsgryde til en date.

SHK USA

Sidney Lee er erklæret fan af USA og dette er et af hans mere velkendte og benyttede citater. NB! Husk at USA selvfølgelig udtales med engelske bogstaver.

Konkurrencen slutter mandag den 14. april 2009.

Det koster 6 kroner plus almindelig sms-takst. Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesten udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Ved problemer, kontakt kundeservice mellem kl. 13-16 på hverdage på tlf. 70 20 75 92. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close