Sidney Lee: Ude af "Divaer i junglen"

Sidney Lee kommer kun til at optræde få minutter i ”Divaer i Junglen” 2013.  Da Jakob Kjeldbjerg ville sende ham på blondine-holdet var det mere end bandana-knægten kunne klare

Sidney Lee kommer kun til at optræde få minutter i ”Divaer i Junglen” 2013. Da Jakob Kjeldbjerg ville sende ham på blondine-holdet var det mere end bandana-knægten kunne klare

Foto: Kaspar Wenstrup

Danmarks største diva holdt ikke til mange optagelser under Ecuadors bagende jungle-sol.

Da ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg efter kort tid delte de ti deltager op i to hold - brunetter og blondiner - var Sidneys tid i "Divaer i junglen 2" slut for denne gang.

- Jeg har altid været stolt af min hårfarve, så da jeg fik at vide, jeg skulle på blondineholdet, gik min verden i stå, forklarer Sidney, som ellers har gjort det til en dyd at optræde i diverse programmer med blond paryk.

Sidney havde ellers glædet sig til turen og de første optagelser, men netop nu sidder han på flyveren tilbage til København - og kan i øvrigt nok imødese et gevaldigt træk i lønnen fra TV3.

- Men alle dem, jeg kender, var på brunette-holdet, og blondiner kan ikke finde ud af en skid. Brunetterne kan slet ikke lide dem, forsvarer Sidney, som kun fik to valg af Jakob Kjeldbjerg: Kom på blondine-holdet eller smut hjem til Danmark igen.

- Det må være et mediestunt. Ellers er han sgu da en joke. Sidney ved ikke, hvem han selv er, og det er respektløst overfor TV3. Sådan en som ham, har vi slet ikke brug for på holdet. Jeg elsker at være blondine, siger "For lækker til love"-baben Julie von Lyck, som åbenbart er noget sejere end bandana-knægten.

- På en eller anden måde er det åbenbart min skæbne at være den største diva, siger Sidney Lee til seoghør.dk.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close