Nyheder12. juni 2009

Sidney Lee: Tam trekant

Det var en sløj omgang, der ventede selvbrunerikonet, da han forleden hev 2 piger med hjem efter en bytur
Sidney Lee lod sig forføre af 2 damer, som han betegner som "sløje piger"
Sidney Lee lod sig forføre af 2 damer, som han betegner som "sløje piger"
 Foto: Birger Vogelius

30-årige Sidney Lee er ikke den generte type og deler gerne ud af sig selv - på mere end én facon.

Derfor kommer det sikkert heller ikke bag på mange, at det eventyrlystne realityfænomen er frisk på lidt af hvert i dobbeltsengen.

Og damerne har han ingen problemer med at skaffe i øjeblikket. Det andet køn er vilde med den bandanaklædte scoretrold og kaster sig nærmest for hans cowboystøvleklædte fødder.

Forleden weekend, da Sidney Lee var gæste-dj på The Rock i København, lod han sig igen lokke i favnen på en kvinde - eller rettere 2 kvinder, som han inviterede hjem til en trekant, det fortæller han om i Her&Nu.

Overskæg og hareskår

- Jeg spillede den heavymusik, jeg selv elsker, og det var der 2 piger, som var helt vilde med. De råbte og skreg, så jeg tænkte bare, at dem skulle jeg have med hjem, siger Sidney, som ikke havde forudset de katastrofale følger.

- Men da jeg vågnede om morgenen, tænkte jeg bare "fuuuuck, nej", for det var bare virkelig nogle sløje piger. Altså, vi snakker nærmest overskæg og hareskår, indrømmer selvbrunercharmøren og forsøger at bortforklare den pinlige scoring med fuldskab.

- Jeg var meget fuld. Jeg kan dog godt huske, at min kammerat hele tiden kom over og sagde: "Det gør du bare ikke!". Men altså, de kunne lide min musik, og en af dem kunne endda lide wrestling ligesom mig. Og så er jeg altså nem at score, indrømmer Sidney Lee.

Sponsoreret indhold