Nyheder16. august 2012

Sidney Lee: Svært at date

Bandanabanditten er blevet for kendt
Sidney Lee har kastet sig ud i livet som singlefyr igen, og det er ikke nemt
Sidney Lee har kastet sig ud i livet som singlefyr igen, og det er ikke nemt
 Foto: SBS

Til efteråret vender Sidney Lee tilbage til "gerningsstedet", når han efter flere års pause atter toner frem i "Singleliv". Programmet, der for alvor gjorde ham kendt.

Han kom på alles læber, da han med let amerikansk accent afslørede, hvordan han med selvbruner fik sin orange kulør - der siden er blevet et af hans vartegn.

Læs også: Sidney Lee: Her er sexvideoen

Folk var færdige af grin, da Sidney lavede scoremiddag til en date ved at smide en gang færdiglavet herregårdsgryde i mikroovnen.

Men trods utallige dates fandt han til sidst den store kærlighed i Winnie Lock Dahl. Et forhold, der nu er kulsejlet, efter de to parter har kastet mudder og beskyldninger efter hinanden i diverse medier.

Læs også: Sidney Lee: Hvem fanden er Numse-Rasmus?
Sidney Lee er nu klar til at prøve kræfter med at finde en ny kæreste. Han tror dog ikke, det bliver særlig let. Han er nemlig blevet for kendt.

- Generelt er folk meget opmærksomme, når kameraholdet følger mig på mine dates, så der bliver råbt en del, og det gør det lidt sværere for mig at være på dates, fortæller Sidney Lee i en pressemeddelelse.

Det første afsnit af den nye omgang af "Singleliv" ruller over skærmen onsdag 29. august på Kanal 4.

Sponsoreret indhold