Nyheder 1. juni 2009

Sidney Lee: Skred tidligt fra sin fest

Den selvbrunede realitystjerne dukkede kun kort op til sin og Susan K’s fest på Luux – til gengæld blev hun hele natten
Sidney Lee dukkede kun op for en kort bemærkning søndag aften på Luux
Sidney Lee dukkede kun op for en kort bemærkning søndag aften på Luux
Foto: Michael Medgyesi

Sidney Lee viste, at han ikke helt kan følge med sin storbarmede blondineveninde, når det gælder om at feste løs og skabe sig hele natten.

I går aftes slog diskotek Luux i Nørregade dørene op til en ægte realityfest, som Sidney Lee og Susan K har været med til at invitere til.

Men allerede inden der rigtig var kommet gang i løjerne, var Sidney Lee forduftet.

Flest fra Robinson

Det var en overvægt af tidligere Robinson-deltagere, Susan K havde fundet frem til, for en del af de tidligere paradisoer var til afslutningsfest i Herning.

- Det er lidt ærgerligt, men det er da godt, at Gleager ikke kommer. Så havde han nok fået flere øl i hovedet, sagde en denne gang både bestemt og feststemt Susan K.

Blandt de realitystjerner, der holdt ud lidt længere end Sidney Lee, var Martin Persson, Maria Hermansen, Daniella Hansen, Tina Grace Herluf, Chira "Sido" Kiarie, Sol Quito, Laila Nielsen, Michelle Byrsting, Mads Jensen og selvfølgelig Susan K.

FCK festede med

Omkring kl. halv to fik festen så et ekstra skub, da FC Københavns danske mestre valgte at kigge forbi, efter at have fejret mesterskabet på Hotel Scandic.

Især Jesper Grønkjær var populær hos det modsatte køn, men han og en del andre FCK'er var nødt til at slutte tidligt, da de skulle stå skoleret hos Morten Olsen i landsholdslejren klokken 9 i morges.

Du kan læse meget mere om FC Københavns sejrsfest i SE og HØR på torsdag.

Sponsoreret indhold